Business is booming.

Участниците във „Фермата“ са секс машини

0
0
Участниците във „Фермата“ са секс машини

Колко горещо става в спалните на участниците в риалити формата „Фермата: Нов свят“ извън шоуто – този въпрос вълнуваше бизнесменът Митко Калайджиев късно през нощта. Пред компанията, събрала се в лятната кухня, той призна, че не е изневерявал никога на жена си, но след развода е започнал да сменя парнтьорките си като носни кърпички.

„Аз бих се чувствал много повече мъж, ако мога да кажа, че съм задържал една жена няколко години, отколкото да се похваля, че съм минал 10“, изненадващо призна Краси Джунов.

Автомонтьорът, който влезе в шоуто с визитката на полов атлет и бе зарязал гадже порно звезда, за да може да флиртува спокойно пред камерите, срещна любовта в лицето на Паулина Ванегас.

Флиртът между българката с никарагуанска кръв и нашенеца с минало на еротичен модел в Испания се задълбочи, стигна до любовни признания, а два дни преди Паулина да падне в дуел, двамата стигнаха и до секс.

„Жените надушват мъжете, които не искат да изневеряват, и се побъркват. Това е най-привлекателният мъж за тях“, заяви Калайджиев.

На въпроса „Кое е най-нестандартното място, на което си правил секс?“, Джунов отсече „Зъболекарски стол“. Домакинята Цочева призна, че е палувала в дискотека, маникюристката Силвия – в кино салон, а треньорът и бивш плувец Сами Хоссни разсмя всички с тривиалния си отговор – хотел.

„Навсякъде съм правил“, тържествено натърти Митко Калайджиев. „Ама на зъболекарски стол не си!“, подкачи го Джунов. „Е, как, жена ми е зъболекарка!“, контрира го Калайджиев. „Аз обаче, те бия, във „Фермата“ не си правил секс!“, върна топката Краси. „Още не е късно, не ме предизвиквай!“, засмя се ехидно Митко.

От известно време Калайджиев флиртува недодялано, но с постоянство с Красимира, която извън шоуто е омъжена и има 4-годишен син. Обсебената от крос фита домакиня и нейният обожател делят и едно спално помещение, но Калайджиев все още не е успял да получи нещо повече от прегръдка от нея.

Източник Любопитно: Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени.