Business is booming.

Трогателни послания от близките на Милен Цветков 9 месеца след смъртта му

0
0

Трогателни послания от близките на Милен Цветков 9 месеца след смъртта му

Жената до Милен Цветков написа сърцераздирателен пост във Фейсбук вчера, когато се навършиха за 9 месеца от трагичната гибел на журналиста.

„9 месеца без теб, любими мой! Това бе нашият час… история, изказано, признато и незабравимо… Ти беше роден с криле и не можеше да пропълзяваш във живота! Лети… любов моя, лети!“, написа нумероложката Милена Иванова в социалната мрежа, пише life.dir.bg.

Малкият му син Боян също трогна приятелите си онлайн с емоционално обръщение към татко си. „Знам, че винаги ще си до мен…“, написа очарователният младеж към Милен, поставяйки сърце. Будното хлапе и истинско копие на баща си – и физически, и като начин на изразяване, и като харизма.

Милен Цветков загина навръх Великден – на 19 април 2020 г. Тогава, докато е спрял на червен светофар, автомобилът му беше ударен жестоко от движещия се с почти 100 км в час джип на 22-годишен дрогиран шофьор. Водещият издъхна минути по-късно, малко преди пристигането на линейката, на която бе качен, за да стигне до „Пирогов“.

Преди дни Софийският градски съд отказа да промени мярката за неотклонение на 22-годишния Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата. Три седмици, след като прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу младежа, той подаде молба да бъде пуснат от ареста, където е от малко над 8 месеца. Бившият възпитаник на Немската гимназия в София е обвинен, че умишлено е предизвикал инцидента, причинил смъртта на журналиста. За това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години или доживотен затвор.

Източник Любопитно: Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени.