Business is booming.

Това са първите полуфиналисти във втория сезон на „Игри на волята“

0
0
Това са първите полуфиналисти във втория сезон на „Игри на волята“

Третият ден от финалната седмица на надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите два нови тежки сблъсъка. Двойна елиминация, последвана от последната битка за имунитет, изправи участниците пред нови предизвикателства. Петима влязоха в схватка за оставане в играта, но само трима от тях успяха да завоюват местата си – Вайс, Ваня и Йоанна.

Джералдин и Лазаринов показаха огромна воля и умения, но напуснаха приключенското риалити 2 дни преди финала.

Изпитанието, което очакваше всички номинирани на Арената, провери техните възможности в плуването, катеренето, бързината, баланса и логическото мислене. В него първоначално Ваня заемаше последното място, но впоследствие с хъс за победа навакса и зае първото място в битката. Успехът на Вайс и Йоанна при преодоляване на всички елементи по терена изчерпа свободните места сред финалистите и Джералдин и Лазаринов се превърнаха в поредните отпаднали.

„Не съжалявам абсолютно за нищо. Толкова съм благодарна, че бях тук и толкова се радвам, че успях да изживея приключението „Игри на волята”, че няма нищо, за което да съжалявам. Наистина!”, каза най-младата участничка във формата при отпадането си. „Разочарован съм, но в същото време и много щастлив и най-вече горд от себе си. Смятам, че израснах с няколко години тук и това е изживяване, което не можеш да получиш никъде и научаваш страшно много неща”, сподели своите емоции собственикът на моден бранд при напускане на Арената.

Победата в последната битка за имунитет даде възможност на един от финалистите да се класира директно на полуфиналите. В нея от играчите се изискваше да бъдат непоклатими като скали и спокойни като морето, за да достигнат до успеха. Търпението и отличният баланс помогнаха на Ваня да си спечели имунитет и място на полуфинала, а Вайс се превърна в първия номиниран.

Последният Номинационен съвет превърна Милен във втория сигурен полуфиналист, след като не получи никакви номинационни гласове край лагерния огън. Тази вечер Йоанна и Борислав ще се борят за оцеляване на Арената с Вайс в последния елиминационен сблъсък преди финалите.

Гледайте развоя в предстоящата битка от 21:00 ч. по NOVA, а в петък от 20:00 ч. не пропускайте големия финал на битката за 100 000 лв.

Източник Любопитно: Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени.