Business is booming.

Ето колко деца и колко жени има Христо Сираков

0
0

Ето колко деца и колко жени има Христо Сираков

Колко красиви жени ще видим ще присъстват днес на поклонението на Христо Сираков? Това питат близки на семейството. Траурната процесия ще е в 11 часа в църквата „Света София”.

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна преди дни едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт, пише flagman.bg.

Последната партньорка на Христо Сираков, за която се знае, е плеймейтката Жанета Осипова, но по информация на изданието, се разделил с нея преди три месеца.

Той има три деца от две жени. Припознал е дъщерята на от предишен брак на първата си съпруга Мария. Момичето се казва Деница и днес е на 33 години. Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия.

Сираков има и син на 15 години от втората си жена – манекенката Ирен Онтева. Той е разделен с майка му, но тийнейджърът до последно е живял с него в имението му край София.

Човек, който е от най-близкото му обкръжение разкри пред изданието, че бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово, без да иска каквито и да е облаги.

„Малко хора познаваха добре Христо. Да, беше плейбой, обичаше жените, но не изневеряваше и щом беше с една – тя бе единствената за него. Той беше изключително добър човек, сърцето му беше голямо, без да иска каквото и да е било помагаше на бившите си половинки – даваше им пари, за да поддържат високия си стандарт, живееха в негови жилища или такива, за които той плащаше наема, ползваха колите му, беше им касичка”, разказа негов близък и сподели какъв е бил девизът на Сираков, който често повтарял: „Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов…“

Големите здравословни проблеми на Христо Сираков започнали през юли, когато се разболял от коронавирус. Възстановил се за три седмици, но белите му дробове били засегнати, а лекарите му давали различни медикаменти, които буквално го сринали.

Постоянно се оплаквал, че го боли главата, не можел да спи и да диша спокойно. В края на август е получил първия си инсулт. Лежал няколко дни във ВМА, изправил се на крака, прибрал се в дома си и след 15-ина дни е получил втория инсулт.

На 17-ти септември Христо Сираков бе приет в много тежко състояние, почти несъвместимо с живота. Лекарите били категорични, че дори да направят чудото и да го спасят, той няма да може да се възстанови напълно.

Цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят какъв е бизнесът му. Той е управлявал оръжейна компания и работил основно на италианския пазар. Близките му го определят за изключително заможен човек с активи за милиони. Приживе едва ли е написал завещание и се очаква сега да започне битка за парите му.

Източник Любопитно: Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени.