Business is booming.

Гала крие жестока катастрофа

0
0

Гала крие жестока катастрофа

Водещата на „На кафе“ Гала преди дълги години претърпяла зверска катастрофа с бившия си мъж, пътувайки през Кресненското дефиле. Тогава с Константин Будев още били гаджета и пътували с приятелска двойка, пише lifeonline.bg.

Тъкмо се връщали от Смилян, откъдето си купили прочутия смилянски боб, когато шофьорът изгубил контрол над джипа и той се затъркалял в тъмната пропаст директно към Струма.

Пропадайки в нищото Гала много се изплашила, виждайки как фаровете на джипа са опънали светлинните си лъчове към небето и изтръпнала от ужас.

По-късно видяла, че джипът се държи на едно тънко дърво, колкото човешка ръка, но явно с жилав ствол и именно то възпряло мощната машина да се цамбурне в реката. За щастие обаче всички се отървали само с уплах, нямало сериозно пострадали.

Когато дошла полицейската кола транспортирали катастрофиралата компания до Сандански и служителите на реда дори им предложили да отидат на дискотека.

От всичко, най-много емблематичната тв водеща съжалявала за смилянския си боб, от който нищо не останало след злощастния инцидент.

Източник Любопитно: Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени.