Business is booming.

Булка избяга от сватбата със свекъра, а младоженецът залюби…

0
0

Булка избяга от сватбата със свекъра, а младоженецът залюби…

Мария и Алберт излизали повече от две години, дълго време умували и накрая решили да вдигнат сватба.

Това била важна стъпка за тях, както и за техните родители. Алберт живеел с майка си, която била сама. Тя се развела отдавна и въпреки че Мария познавала бъдещия си свекър, те общували отделно от останалата част от семейството.

Бащата на Алберт – Егор, познавал бъдещата си снаха. Майката на Алберт наистина искала синът ѝ да се венчае за Мария. Не за друго, но родителите на момичето имали успешен бизнес, в който майката на момчето била инвестирала.Тя била сигурна, че сватбата между двамата ще подсили капитала ѝ и ще ѝ гарантира добри печалби в бъдеще.

Но колкото повече време минавало, толкова повече Мария се разочаровала от избраника си. Той или изчезвал за няколко дни, или пък се връщал в неадекватно състояние.

Тя споделила страховете си, че дори и да се ожени за него връзката им е обречена на провал, но никой не я послушал и ѝ обяснявали, че греши, а щом се венчаят той, ще се промени. Всички били сигурни, че момичето просто е нервно преди големия ден. Страховете на момичето бяха се потвърдили от сестра ѝ Ксения.

„Дълго мълчах, но като видях колко се мъчи Мария, реших да ѝ кажа тайната си“, споделя сестрата на бъдещата булка.

Ксения споделила на Мария, че годеникът ѝ отдавна я свалял. Тогава бъдещата булка отново поискала да развали сватбата, но този път родителите ѝ я натиснали и я принудили да се венчае за Алберт.

Но точно в сватбения ден се случило нещо неочаквано. Толкова изненадващо, че никой не повярвал какво точно се случва. Мария изгубила спора с родителите си и така сватбеният ден настъпил.Още от сутринта тя обаче останала в леглото си и плачела неутешимо. Тогава ѝ хрумнало, че има един човек, който може да ѝ помогне в идеята ѝ сватбата да не се осъществи.Това бил бащата на годеника ѝ – Егор. Момичето се обадило на мъжа и той я взел от къщата, където трябвало да се проведе сватбата.

Мъжът скрил факта за „кражбата“ на булката от сина си. Заедно те напуснали къщата и така церемонията не се осъществила. Родителите на Мария научили за случилото се, обадили ѝ се и е опитали да я разубедят, но тя отказала. В резултат сложната ситуацията сякаш се разрешила от самосебе си.

Алберт също бил щастлив от факта, че няма да се омъжва за Мария и предложил брак на сестра ѝ – Ксения. Тя пък откликнала на предложението му.

Родителите на двете момичета отново помолили Мария да се прибере у дома, но тя отказала по друга причина. По времето, когато се криела при неосъществения ѝ свекър,тя се влюбила в него и двамата започнали интимна връзка.Те не се притеснявали от историята, която имала Мария с Албърт, нито пък се притеснявали от сериозната разлика във възрастта им. Егор пленил младото момиче с добротата си.

И така една провалена сватба се оказала ново и щастливо начало за две двойки.

Източник Любопитно: Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени.